Farmel gebruikt cookies voor optimale prestaties van de website. Lees er meer over in onze Privacy Policy.

FARMEL.NL  ONDERNEMEN MET BOERENVERSTAND

header advies

Dutch Farm Plan – uw compagnon in melkvee management

Als Farmel zijn we niet alleen sterk in het leveren van kennis en diensten, maar we kunnen u als manager van uw melkveebedrijf ook actief ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Niet alleen in de dagelijkse aansturing van uw onderneming, maar ook in het bouwen van een compleet nieuw melkveebedrijf op een door u gekozen vestigingsplaats. In binnen- of buitenland, Dutch Farm Plan helpt u graag in het realiseren van uw strategische plannen.

Zo kunnen we via Farmel Management Support uw persoonlijke sparringpartner zijn in uw dagelijkse bedrijfsmanagement. Via een slim internetprogramma kunnen wij dagelijks uw kengetallen over melk, voer, gezondheid en personeel monitoren. De uit deze data voortvloeiende analyse spreken wij met u door om te beoordelen of al uw doelen ook daadwerkelijk worden gehaald. Ook komen we maandelijks een keer bij u langs voor het bespreken van de resultaten en het maken van een plan van aanpak voor de volgende periode. Met Farmel Management Support slijpen wij uw ondernemersgeest en houden u scherp voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Dutch Farm Plan ondersteunt u compleet bij de bouw van een nieuw melkveebedrijf, bijvoorbeeld in het buitenland. Hierbij helpen wij u onder meer bij het vinden van een geschikte locatie, de bouw van het bedrijf, de aanschaf van het vee, het koecomfort, de vruchtbaarheid, de melkkwaliteit, de ruwvoerwinning en het management. Als Dutch Farm Plan nemen wij u graag werk uit handen, zodat u zich zorgeloos kunt focussen op de opstart en de continïteit van uw nieuwe bedrijf.

Kortom, maak kennis met ons unieke Dutch Farm Plan concept. Met een lage kostprijs en een gedegen opbrengst resulteert ons concept in een blijvend grote marge.

CONTACT