Farmel gebruikt cookies voor optimale prestaties van de website. Lees er meer over in onze Privacy Policy.

FARMEL.NL  ONDERNEMEN MET BOERENVERSTAND

header fourage

Ruwvoeders

Herkomst:
Gerstestro leveren direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste Gerstestro kopen wij in Frankrijk en Denemarken.

 

Herkomst:
Tarwesto leveren direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste Tarwestro kopen wij in Frankrijk en Denemarken. 

Herkomst:
Koolzaadstro leveren direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste koolzaadstro kopen wij in Denemarken en wordt geleverd in grote balen.  

Herkomst:
Snijmaïs wordt door ons bij akkerbouwers ingekocht of door ons zelf verbouwd.

Herkomst:
Voeraardappelen zijn afkomstig uit de aardappelindustrie. Het zijn consumptie, poot of fritesaardappelen die niet voldoen aan de gestelde eisen qua kleur, vorm of afmeting.

Herkomst:
Voerwortelen worden door ons van akkerbouw bedrijven of verwerkers ingekocht. De wortelen worden eerst gewassen zodat ze grondvrij zijn, voordat ze naar het veehouderij bedrijf gaan.

Herkomst:
Luzernehooi is afkomstig uit Frankrijk. Het hooi wordt geperst in grote balen en erna opgeslagen in schuren. Tijdens het oogst seizoen leveren wij direct af land. Luzernehooi is jaarrond beschikbaar.

Herkomst:
Kunstmatig gedroogde luzerne is afkomstig uit drogerijen. Het verse product wordt kort gehakseld en gaat door een droogtrommel. Na het droog proces wordt het verwerkt tot vierkante balen van ca. 400 kg.

Herkomst:
Weidehooi is afkomstig van telers uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het product wordt door ons selecteerd tijdens de oogst. Direct tijdens de oogst kunnen we het weidehooi afland leveren of na de oogst uit de schuur. Weidehooi is jaarrond beschikbaar.

Herkomst:
Natuurhooi is afkomstig van onbeweid en onbemest land. Het product kan gediend worden als structuur, of voor jongvee of droge koeien.

Herkomst:
Rietzwenk leveren wij direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste rietzwenk kopen wij in Denemarken en wordt geleverd in grote balen.

Herkomst:
Roodzwenk leveren wij direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste roodzwenk kopen wij in Denemarken en wordt geleverd in grote balen.

Herkomst:
Veldbeemd leveren wij direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste veldbeemd kopen wij in Denemarken en wordt geleverd in grote balen.

Herkomst:
Engels raai leveren wij direct af land tijdens de oogst, of uit de schuur. Het product wordt door ons bij telers ingekocht en opgeslagen om zo de kwaliteit te kunnen bewaken. Het meeste engels raai kopen wij in Denemarken en wordt geleverd in grote balen.

logo FSA Kl RGB          SecureFeed NL          Logo SKAL 150x150