Medewerker Sales Support

Als medewerker Sales Support houd je je bezig met de administratieve afwikkeling van de in- en verkoop van agrarische producten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het correct afwikkelen van contracten, zowel aan de inkoop- als de verkoopkant. Je verzorgt de planning van de lopende contracten en houdt contact met de transporteurs, klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Je bent in staat om snel te schakelen aangezien de planning op elk moment kan veranderen. Verder verzorg je de benodigde exportdocumentatie, werk je de verschillende voorraden bij en verzorg je de facturatie.

Functie-eisen

  • MBO 4 niveau (of hoger);
  • Affiniteit met agribusiness;
  • Altijd op zoek naar verbetering in de keten, zowel intern als met klanten en leveranciers;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré;
  • Een energieke, flexibele en proactieve houding;
  • Gestructureerd, stressbestendig en nauwkeurig;

Wat bieden wij?

Een functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een groeiende en dynamische organisatie. Je krijgt uitdagend en dynamisch werk en je kunt je daarin goed verder ontwikkelen. We zijn op zoek naar iemand die 40 uur per week wil werken. Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil je graag aan de slag als medewerker Sales Support? Twijfel dan niet en solliciteer via hr@farmel.nl of kijk op www.farmel.nl.

Menu