Onze merken

Farmel levert wereldwijd verschillende soorten melkpoeder onder diverse merken. Een constante stroom van kwalitatieve producten is hierbij zeer belangrijk. Om betrouwbaarheid te garanderen en continuïteit te waarborgen, heeft Farmel langdurige samenwerkingen met verschillende partijen.

Holland Dairy Foods®

Holland Dairy Foods® is het business to business merk in melkpoeder van Farmel. De producten zijn van hoge kwaliteit. De leverbetrouwbaarheid en constante aanvoer maken de producten van Holland Dairy Foods® in Afrika en Azië ook door consumenten zeer geliefd.

Lees meer op de website van Holland Dairy Foods®.

Tulip® Milk

De basis voor Tulip® melk is passie. Jazeker, passie. Dat zorgt voor tevreden koeien en tevreden koeien zijn gezonde koeien. Gezonde koeien geven veel lekkere melk.

Tulip® is in zowel poedervorm als in flesjes van 200 ml vloeibare melk verkrijgbaar. De Tulip® Tasty Straws die je door je melk kunt doen, zijn ook overheerlijk. Tulip® Milk wordt veel verkocht in onder meer Gambia, Mauritanië, Senegal en Somalieland. 

BEAU.®

Melkpoeder van BEAU.® is gemaakt van de melk van de beste koeien. In Nederland is verse melk het geheim om gezond en gelukkig te blijven. Het is niet alleen voedzaam maar ook erg lekker. BEAU.® wordt veel verkocht in onder meer in Azië en Zuid Amerika.

Lees meer op de site van Beau.®

Annah®

Door gebruik van plantaardige vetten is het melkpoeder van Annah® een goed voordelig alternatief voor gangbare volle melkpoeders. Annah® is verkrijgbaar in 2,5 kg blikken en in 25 kg zakken.

Uw private label

Door onze jarenlange en wereldwijde ervaring op het gebied van melkpoederproductie kan Farmel u ook uitstekend adviseren over de mogelijkheden van een eigen label en de productie daarvan. Wilt u uw eigen label? Neem dan contact met ons op. Wij werken graag met u samen.

Menu