Onze Productierechten

Fosfaatrechten, Stikstofrechten, CO2 certificaten, VVO’s (Vervangende Verwerkingsovereenkomsten), Pluimveerechten en Varkensrechten. Nederland telt vele agrarische Productierechten die elk weer zijn eigen regels en voorschriften hebben. Het kopen en verkopen van rechten kan daarom nogal wat voeten in aarde hebben, zeker ook gelet op de financiële belangen die hierin een rol spelen. Farmel Agrarisch Advies is een pure specialist in Productierechten. De afgelopen jaren hebben wij met betrouwbaar advies, deskundige begeleiding en een correcte afhandeling een omvangrijk bestand van tevreden klanten opgebouwd.

Doordat wij zelf ook een hechte relatie hebben met veebedrijven, kunnen wij niet alleen meepraten over de theorie maar ook over de praktijk. Als Farmel Agrarisch Advies voelen wij ons dan ook persoonlijk bij jou als agrarisch ondernemer betrokken. Wij beseffen dat je bij de aankoop van Productierechten, allerlei regels en voorschriften tegen komt waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Wij helpen je dan ook graag bij het bemiddelen in aan- of verkoop van Productierechten.

Farmel Agrarisch Advies wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek of advies voor het verkennen van de mogelijkheden. We kijken ernaar uit!

Bel of mail Eric Peters: 
T:+31 (0) 622 478 783
@: e.peters@farmel.nl

Menu