Vee

Optimale service in aan- en verkoop Startkalveren, vaarskalveren, verse vaarzen jongvee en complete melkveestapels. Farmel Livestock, tegenwoordig onderdeel van Dutch Farm Plan, heeft in haar Nederlandse en internationale klantenbestand een gevarieerd aanbod van diverse kwaliteiten runderen beschikbaar. Zo kunnen we de juiste dieren aan de juiste koper tegen de juiste prijs leveren. Ons doel bij het bemiddelen van runderen is dan ook tevreden kopers en verkopers. Dutch Farm Plan biedt u daarbij extra meerwaarde door het complete traject, van transactie tot en met het transport, te begeleiden.

Uw partner in import en export

Koppels van enkele dieren tot grote veestapels. Wij van Dutch Farm Plan weten hen met onze potentiële kopers in binnen- en buitenland goed te bemiddelen. Wij verkopen runderen in Europa, Rusland en Noord-Afrika. De dieren die u als klant wenst, kunnen wij voor u kopen in landen als Nederland, Duitsland en Denemarken.

Als Farmel Livestock zijn we al bijna tien jaar actief in de export van fokvee. Ons betrouwbare en gedegen netwerk op de internationale markten maakt ons een ideale partner voor het bemiddelen van uw fokvee. We kunnen diverse rassen leveren, met de nadruk op Holstein-Friesian. Daarbij heeft Dutch Farm Plan dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Elk dier wordt gecontroleerd, gekeurd en voorzien van een gezondheidscertificaat door een dierenarts.

Logistiek

Farmel Livestock schenkt veel aandacht aan het transport van de dieren, waarbij de kwaliteit en de gezondheid voorop staan. Door zorgvuldige selectie van de partners van Farmel kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Niet alleen bij de moderne veewagens op de weg, maar ook bij het transport over grote afstanden via de boot of het vliegtuig.  

Contact

Wilt u meer informatie over Livestock en verwante onderwerpen neem dan contact met ons op:

Uw contactpersoon:
Jaap Mulder:
T: +31 527 630 531 
@: j.mulder@farmel.nl 

Menu