Voor veehouders

Door de jaren lange ervaring van onze medewerkers kunnen zij u perfect adviseren bij de aan- en verkoop van productie- en fosfaatrechten en levende have.

Melk leveren aan Farmel

Bent u een melkveehouder en bent u niet tevreden over uw huidige melkafnemer? Bent u een melkveehouder en bent u benieuwd wat Farmel u kan bieden? Of bent u van plan een melkveebedrijf te starten? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Farmel. Wij zijn sinds 2007 actief als afnemer van koeien- en geitenmelk, en hebben inmiddels circa 200 melkveehouders waar wij de melk ophalen door midden van onze eigen opvallende RMO's. 

Meer over melk leveren aan Farmel

Productierechten

Ammoniakrechten, Pluimveerechten, Varkensrechten, Betalingsrechten en Vervangende Verwerkingsovereenkomsten. Nederland telt vele agrarische productierechten die elk weer zijn eigen regels en voorschriften hebben. Het kopen en verkopen van rechten kan daarom nogal wat voeten in aarde hebben, zeker ook gelet op de financiƫle belangen die hierin een rol spelen. Farmel Agrarisch Advies is een pure specialist in productierechten. De afgelopen jaren hebben wij met betrouwbaar advies, deskundige begeleiding en een correcte afhandeling een omvangrijk bestand van tevreden klanten opgebouwd.

Meer over productierechten

Menu