Voor veehouders

Door de jaren lange ervaring van onze medewerkers kunnen zij u perfect adviseren bij de aan- en verkoop van productie- en fosfaatrechten en levende have.

Melk leveren aan Farmel

U bent nu veehouder en niet tevreden met uw huidige melkfabriek, of u bent van plan om een melkveebedrijf te starten. Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Farmel. Ondanks dat wij pas sinds 2007 actief zijn als afnemer van koeien- en geitenmelk, hebben wij inmiddels circa 200 melkveehouders waar wij de melk ophalen door midden van onze eigen opvallende RMO's. 

Lees meer

Productierechten

Ammoniakrechten, Pluimveerechten, Varkensrechten, Betalingsrechten en Vervangende Verwerkingsovereenkomsten. Nederland telt vele agrarische productierechten die elk weer zijn eigen regels en voorschriften hebben. Het kopen en verkopen van rechten kan daarom nogal wat voeten in aarde hebben, zeker ook gelet op de financiële belangen die hierin een rol spelen. Farmel Agrarisch Advies is een pure specialist in productierechten. De afgelopen jaren hebben wij met betrouwbaar advies, deskundige begeleiding en een correcte afhandeling een omvangrijk bestand van tevreden klanten opgebouwd.

Lees meer

Menu