NIEUW! Zuivel met Beter Leven Keurmerk!

15-04-2019

Vanaf vandaag ligt het Beter Leven Keurmerk Zuivel 1 ster bij Jumbo Supermarkten in de schappen. De melk voor dit prachtige innovatieve product komt bij de melkveehouders van Farmel vandaan. Samen met Veco, Jumbo Supermarkten en de NGO’s (De Dieren Bescherming, Vogelbescherming Nederland en Stichting Natuur & Milieu) het Beter Leven Keurmerk voor zuivel 1 ster kunnen realiseren. Op dit moment zijn er reeds 6 leveranciers die voor een certificering zuivel 1 ster in aanmerking zijn gekomen.

Beter Leven keurmerk Farmel leveranciers:

In principe kunnen alle leveranciers van Farmel mee doen aan het Beter Leven Keurmerk Zuivel 1 ster, mits men aan de criteria kan voldoen en het aanbod van de melk is afgestemd op de vraag. De meerprijs voor de melk die onder het label Beter Leven 1 ster wordt afgezet is 6 cent (1,5 ct weidegang toeslag + 4,5 ct Beter Leven toeslag). Farmel is de eerst hiermee in de markt, wij zullen deze kans uiteraard benutten.

Criteria Beter Leven :

De criteria voor het Beter Leven Keurmerk Zuivel kunt u vinden op de site van https://beterleven.dierenbescherming.nl/

Aandacht Beter Leven keurmerk Zuivel:

Sinds vandaag is er volop aandacht voor Beter Leven Keurmerk Zuivel. Media als de NOS, het AD, de Telegraaf en Boerderij Vandaag hebben dit innovatie nieuws opgepakt. Er zijn opnames gemaakt voor zowel radio als TV. Suzanne Ruesink (onze leverancier uit Aalten) heeft de NOS mooi te woord gestaan samen met directeur Co’tje Admiraal van de Dierenbescherming.

Aanmelden Beter Leven Keurmerk:

Aanmelden Beter Leven Keurmerk: Het Beter Leven Keurmerk is een prachtige manier om uw melk meer waarde mee te geven. Ben u nieuwsgierig geworden en/of heeft u belangstelling neem dan contact op met Farmel.  U kunt een mail sturen naar g.bruinsma@farmel.nl. . We kunnen dan geheel vrijblijvend een bezoek bij u brengen en bekijken welke mogelijkheden Farmel u kan bieden. De komende maanden houden wij u op de hoogte over de voortgang

Menu