Onze mensen

Gedreven door melk, dat is Farmel. Dat zijn wij. Een jong, internationaal bedrijf met een flinke staat van dienst. Ons team is ervaren binnen de zuivelsector, maar ook binnen de melkveehouderij. Het merendeel van onze mensen is opgegroeid op een boerderij. Toeval of niet. Het is onze kracht. We verstaan ons vak en jouw taal. Groeien en ondernemen is ons streven. Hoe we dit aanpakken? Samen met onze leveranciers en klanten. Samen met jou dus.

Ons hechte team bestaat uit ruim 60 bevlogen mensen die zich dagelijks met veel plezier en passie bewegen in de wereld van zuivel. We geloven in de kracht van persoonlijk contact en korte lijnen. We geloven in het aangaan van langdurige relaties. Binnen Farmel werken we op basis van eigen verantwoordelijkheid en hebben we vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Wij zijn ambitieus en willen groeien. Kennis vergaren vinden we belangrijk, binnen verschillende gebieden en op diverse wijzen. De wereld om ons heen houden we scherp in de gaten. Net als de talenten die er rondlopen. Daar zijn we altijd naar op zoek.

Wij zijn team Farmel. Moved by Milk.

Ook werken bij Farmel?

Slim. Dan kun je er namelijk op vertrouwen dat je een uitdagende baan vol kansen en mogelijkheden krijgt. Werken bij Farmel betekent werken in een gedreven team, werken aan je persoonlijke groei en die van de organisatie. Dit betekent ambities waarmaken. Dat wil jij toch ook?

Bekijk dan onze vacatures. We kijken naar je uit!

Menu