Onze melkveehouders

Ben jij een ondernemende melkveehouder? Wil jij inspelen op kansen uit de markt en zoek jij naar een afnemer die denkt in mogelijkheden? Heb jij als ondernemer ambities en streef je naar een goede melkprijs, continuïteit en stabiliteit? Kortom, ben jij op zoek naar de beste afzetmogelijkheid van jouw melk? Zoek niet verder. Je hebt ons gevonden.
Farmel. Moved by Milk. 

Farmel startte op 1 januari 2008 in Emmeloord een handelsplatform in zuivel met 31 miljoen kilo melk. Anno nu is dit ruim tien keer zoveel. Jaarlijks wordt er bij ongeveer 250 melkveehouders melk opgehaald.

Het leveren van melk aan onze strategische partners is veruit de belangrijkste tak van sport, naast het handelen in vloeibare melk, melkpoeder en boter in binnen- en buitenland. We werken met een team van ruim 60 ervaren, ambitieuze en vooral bevlogen mensen.

Het ophalen van melk is niet het enige dat we voor onze melkveehouders betekenen. Met onze kennis, kunde en ervaring op zak geven we graag advies. Bijvoorbeeld bij uitdaging op gebied van kwaliteit of bij een overstap naar een nieuwe melkstroom. Of we geven advies bij de aan- en verkoop van productie- en fosfaatrechten. Het advies geven we gevraagd én ongevraagd, proactief dus.

Farmel voordelen

✔ Een goede melkprijs    

✔ Mogelijkheden binnen meer dan zeven melkstromen, van regulier tot BLK

✔ De ruimte om (groei)ambities waar te maken

✔ Geen inschrijfgeld, starttarief of aanmeldkosten

✔ Duidelijkheid, continuïteit en flexibiliteit

✔ Kundig advies

Ook melk leveren aan Farmel?

Slim. Leveren aan Farmel betekent samenwerken met een ondernemende partij. Dit betekent samen groeien en ambities waarmaken. Leveren aan Farmel betekent een goede melkprijs, continuïteit en stabiliteit. Dat wil jij toch ook?  

Neem vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit!

Menu