Over ons

Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de (inter)nationale handel van rauwe melk en diverse zuivelproducten, waaronder poeder en boter. Door ons uitgebreide netwerk van eigen melkveehouders beschikken wij over een groot en stabiel melkvolume. In deze dynamische markt kunnen wij daardoor flexibel opereren en leveren waaraan de klant behoefte heeft. Farmel heeft de drive om deze behoeften snel in te vullen.

Daarnaast verlenen we diverse diensten om de melkveehouder te ondersteunen in zijn dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan productierechten en livestockoplossingen.

Met korte lijnen en persoonlijk contact doen wij op een efficiënte, daadkrachtige en vertrouwde manier zaken, zowel binnen Europa als ver daarbuiten.  

Ons team

Ons hechte team bestaat uit meer dan 70 bevlogen mensen. Onze medewerkers zijn gedreven, toegankelijk en betrouwbaar. De lijntjes zijn kort en wij vinden persoonlijk contact en het delen van kennis belangrijk. Farmel gelooft in eigen verantwoordelijkheid op ieder niveau in het bedrijf. Onze platte en efficiënte organisatie geeft onze medewerkers veel vrijheid en stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Zo houden wij het kennisniveau hoog. Wij delen allemaal dezelfde passie want wij zijn Moved by Milk.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Farmel Dairy Business
Ecopark 75b
8305 BJ Emmeloord
tel. +31 527 630 500

Google maps

Menu