Onze producten

Als leverancier van rauwe melk en zuivelproducten staan bij Farmel betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit voorop. Wij leveren vloeibare zuivel, melkpoeder, kaas en boter aan verwerkers en eindgebruikers in Europa en ver daar buiten. 

Vloeibare zuivel

Door het grote en stabiele melkvolume van onze 190 eigen melkveebedrijven kan Farmel altijd flexibel inspelen op uw wensen. Via een grote groep eigen melkveebedrijven uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk koopt u de melk bij ons direct van de bron.

Meer over onze vloeibare zuivel

Melkpoeder

Farmel levert onder meer mager melkpoeder, vol melkpoeder, weipoeder, weiproteïne concentraat (WPC) en lactose. Door ons grote en stabiele melkvolume kan Farmel melkpoeders en derivaten onder verschillende labels leveren volgens uw specifieke wensen. Wij leveren verschillende soorten melkpoeder die voldoen aan de door u gewenste waarden. 

Farmel levert ook wereldwijd verschillende soorten melkpoeder onder diverse merken. 

Meer over ons melkpoeder

Boter en AMF

Boter
Boterproducten die Farmel onder meer kan leveren, zijn gezouten melkzuurboter, ongezouten gezouten melkzuurboter, ongezouten zoete roomboter en gezouten zoete roomboter. Alle producten zijn in zowel gangbare als bio variant te verkrijgen.

Boterconcentraat(AMF)
Als al het water wordt onttrokken aan boter blijft er boterconcentraat ofwel AMF over. Boterconcentraat wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie voor roomijs en chocola en in de industriële (banket)bakkerij. Farmel levert boterconcentraat in cartons, drums of in vloeibare vorm in tankauto’s.

Interesse?

Meer over onze boter en AMF

Kaas

Farmel levert vele soorten kaas in verschillende vormen en maten. Nederland is een van de grootste kaas exporteurs in de wereld en Farmel draagt daar trots een steen(tje) aan bij. Farmel levert verscheidene kazen over de hele wereld. Wij werken samen met verschillende leveranciers waardoor er vele mogelijkheden zijn binnen ons assortiment. Ook staan wij open om in overleg met u te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Zo blijven wij ons assortiment uitbreiden in overleg met onze klanten en partners. 

Meer over onze kazen

Tailor made

Farmel is samen met haar klanten constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Wilt u een specifiek product? Neem dan contact met ons op. Wij werken graag met u samen. Farmel wil altijd een oplossing vinden. Nee is geen optie bij Farmel.

Interesse?

Neem contact met ons op

Uien, aardappelen en peen

Bent u op zoek naar één van deze producten? Farmel heeft een volwaardige zusteronderneming genaamd Holland Agri Foods. Het is een wereldspeler op het gebied van het verbouwen en de export van onder meer aardappelen, uien, en peen. Holland Agri Foods heeft ruim 1.200 hectare eigen grond in Nederland en beschikt over betrouwbare partners in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. U koopt dus direct van de bron. Bent u geïnteresseerd in deze producten en wilt u weten wat Holland Agri Foods voor u kan betekenen? 

Neem contact met ons op

Menu