Onze producten

Het gaat verder met eigen producten
Farmel levert vloeibare zuivel, melkpoeder en boter aan verwerkers en eindgebruikers over de hele wereld. We hebben een breed pallet aan producten en afnemers. Doordat we samenwerken met externe fabrieken kunnen we makkelijk schakelen naar de vraag vanuit de markt. Hiermee kunnen we snel inspelen op kansen. Onze kennis, ervaring en ons netwerk is hierdoor niet alleen groot, maar ook zeer divers. Dit brengt mogelijkheden en die benutten we graag samen met onze melkveehouders.

Bij het leveren van producten hanteren we dezelfde werkwijze als altijd. Betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit staan altijd voorop. 

Vloeibare zuivel

Farmel handelt in zuivelproducten over de hele wereld. Diverse zuivelverwerkers in binnen- en buitenland vertrouwen volledig op de melkaanvoer van Farmel. Producten zoals reguliere en biologische koemelk, room, permeaten en concentraten hebben wij daarom altijd tot onze beschikking.

Ons grote en diverse netwerk zorgt ervoor dat we de markt, melkveehouders en ontwikkelingen goed kennen en op de voet volgen. Wat wij leveren, komt rechtstreeks bij de bron vandaan. Optimale productkwaliteit plus tracking & tracing zijn hiermee gegarandeerd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit. info@farmel.nl / +31 527 630 500

Meer over onze vloeibare zuivel

Melkpoeder

Farmel levert wereldwijd onder meer magere melkpoeder, volle melkpoeder, weipoeder, weiproteïne concentraat (WPC) en lactose. Door ons grote en stabiele melkvolume kunnen we, naar aanleiding van specifieke wensen, melkpoeders en derivaten onder verschillende labels leveren. Door langdurige samenwerkingen met verschillende partijen garanderen we betrouwbaarheid en waarborgen we de continuïteit.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit. info@farmel.nl / +31 527 630 500

Meer over ons melkpoeder

Boter

Boterproducten die Farmel levert zijn gezouten melkzuurboter, ongezouten gezouten melkzuurboter, ongezouten zoete roomboter, geitenboter en gezouten zoete roomboter. Alle producten zijn in zowel gangbare als in een bio variant te verkrijgen. En in verschillende verpakkingen, zoals kartons, drums en vloeibaar.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit. info@farmel.nl / +31 527 630 500

Meer over onze boter en AMF

Boterconcentraat (AMF)

Vanuit het water dat wordt onttrokken aan boter blijft uiteindelijk boterconcentraat ofwel AMF over. Dit boterconcentraat wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie voor roomijs en chocola en in de industriële (banket)bakkerij. Farmel levert boterconcentraat in kartons, drums of in vloeibare vorm in RMO’s.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We kijken ernaar uit. info@farmel.nl / +31 527 630 500

Tailor made

Farmel is samen met haar klanten constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Wilt u een specifiek product? Neem dan contact met ons op. Wij werken graag met u samen. Farmel wil altijd een oplossing vinden. Nee is geen optie bij Farmel.

Interesse?

Neem contact met ons op

Menu