Nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws omtrent Farmel.

Farmel wil groeien en doet dat ook!

Zuivelbedrijf Farmel haalt jaarklijks bijna 320 mijoen kilo melk bij Nederlandse boeren op. In België draagt het volume een kleine 100 miljoen kilo. Vecozuivel werd overgenomen en de directie zet in op verdere groei. 'Onze klanten vragen meer melk, dus wij groeien mee' zeggen directeur Jetze Kempenaar en mede-eigenaar Jan-Henry van der Linde.

Lees meer over onze groei

Jumbo breidt flink uit in 1 ster Beter Leven-zuivel

Supermarktketen Jumbo, die in 2019 als eerste 1 ster Beter Leven-zuivel introduceerde, gaat het aanbod met ingang van juni dit jaar verdubbelen. Dat doet Jumbo samen met een vaste groep van twintig melkveehouders, die via Farmel melk leveren die voldoet aan de eisen van dit keurmerk van de Dierenbescherming. Zij beuren daarvoor 4,5 cent extra, bovenop de weidepremie.

Lees meer

Farmel neemt belang in Vecozuivel

28-9-2021

Zuivelonderneming Farmel uit Emmeloord neemt een meerderheidsbelang in Vecozuivel uit Zeewolde, waarmee de bestaande samenwerking tussen beide bedrijven intensiever wordt. 

Lees meer over Vecozuivel

Farmel zet klankbordgroep op

11 mei 2021

Om goed contact te houden met haar melkleveranciers heeft Farmel een klankbordgroep opgericht. Farmel is de afgelopen jaren fors gegroeid en heeft dit succes mede te danken aan haar melkveehouders. Daarmee was het tijd om een klankbordgroep op te richten.

Lees meer over de klankbordgroep

Farmel neemt nieuw ERP-systeem in gebruik

25 maart 2021

Per 1 maart heeft Farmel de overgang gemaakt naar een nieuw ERP-systeem in samenwerking met Dycotrade en DNA Services. Alle afdelingen binnen Farmel maken nu gebruik van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen efficiënter en inzichtelijker wordt. Hiermee is een strategische stap gezet om Farmel verder te versterken en klaar te maken voor de toekomst.

Lees meer over het ERP-systeem

NIEUW! Zuivel met Beter Leven Keurmerk!

15 april 2019

Vanaf vandaag ligt het Beter Leven Keurmerk Zuivel 1 ster bij Jumbo Supermarkten in de schappen. De melk voor dit prachtige innovatieve product komt bij de toeleveranciers van Farmel vandaan. Samen met Veco, Jumbo Supermarkten en de NGO’s (De Dieren Bescherming, Vogelbescherming Nederland en Stichting Natuur & Milieu) het Beter Leven Keurmerk voor zuivel 1 ster kunnen realiseren. Op dit moment zijn er reeds 6 leveranciers die voor een certificering zuivel 1 ster in aanmerking zijn gekomen.


Lees meer over het Beter Leven Keurmerk

Menu