Nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws omtrent Farmel.

Farmel neemt belang in Vecozuivel

28-9-2021

Zuivelonderneming Farmel uit Emmeloord neemt een meerderheidsbelang in Vecozuivel uit Zeewolde, waarmee de bestaande samenwerking tussen beide bedrijven intensiever wordt. 

Lees meer

Farmel zet klankbordgroep op

11 mei 2021

Om goed contact te houden met haar melkleveranciers heeft Farmel een klankbordgroep opgericht. Farmel is de afgelopen jaren fors gegroeid en heeft dit succes mede te danken aan haar melkveehouders. Daarmee was het tijd om een klankbordgroep op te richten.

Lees meer

Farmel neemt nieuw ERP-systeem in gebruik

25 maart 2021

Per 1 maart heeft Farmel de overgang gemaakt naar een nieuw ERP-systeem in samenwerking met Dycotrade en DNA Services. Alle afdelingen binnen Farmel maken nu gebruik van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen efficiënter en inzichtelijker wordt. Hiermee is een strategische stap gezet om Farmel verder te versterken en klaar te maken voor de toekomst.

Lees meer

NIEUW! Zuivel met Beter Leven Keurmerk!

15 april 2019

Vanaf vandaag ligt het Beter Leven Keurmerk Zuivel 1 ster bij Jumbo Supermarkten in de schappen. De melk voor dit prachtige innovatieve product komt bij de toeleveranciers van Farmel vandaan. Samen met Veco, Jumbo Supermarkten en de NGO’s (De Dieren Bescherming, Vogelbescherming Nederland en Stichting Natuur & Milieu) het Beter Leven Keurmerk voor zuivel 1 ster kunnen realiseren. Op dit moment zijn er reeds 6 leveranciers die voor een certificering zuivel 1 ster in aanmerking zijn gekomen.


Lees meer

Menu