Moved by Milk

Farmel is uw efficiënte en vertrouwde zakenpartner in het aan- en verkopen van rauwe melk en diverse zuivelproducten. Tevens uw partner in livestock en advies over productierechten.

Onze producten

Vloeibare zuivel

Melkpoeder

Boter & AMF

Kaas

Melk leveren aan Farmel

Ben jij een ondernemende melkveehouder? Wil jij inspelen op kansen uit de markt en zoek jij naar een afnemer die denkt in mogelijkheden? Heb jij als ondernemer ambities en streef je naar een goede melkprijs, continuïteit en stabiliteit? Kortom, ben jij op zoek naar de beste afzetmogelijkheid van jouw melk? Zoek niet verder. Je hebt ons gevonden. 

Farmel. Moved by Milk.

Onze werkwijze

Farmel heeft ambitie, net als haar medewerkers, haar klanten en leveranciers. We zijn actief in de (inter)nationale handel van vloeibare (rauwe) zuivel, melkpoeder en boter. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze melkveehouders te adviseren en te ondersteunen.  
 
Zaken doen, dat doen wij op basis van een flinke portie kennis en ervaring, met durf en lef. Zaken doen, dat doen wij efficiënt en daadkrachtig.

Onze mensen

Gedreven door melk, dat is Farmel. Dat zijn wij. Een jong bedrijf met een flinke staat van dienst. Ons team is ervaren. We spreken de taal van de melkveehouder, dat is onze kracht. We spreken jouw taal dus. Groeien en ondernemen. Dat is ons streven. Hoe we dit doen? Samen met onze leveranciers en klanten. Samen met jou dus. 

Onze melkstromen

Farmel levert ALLE melkstromen, van regulier tot biologisch. En dat is uniek. Wij zien kansen en vertalen deze naar waardevolle melkstromen. Wij spelen in op de wensen vanuit de markt en passen ons hier efficiënt op aan. Door deze aanpak is er voor al onze melkveehouders altijd een passende melkstroom. 
De afstand tussen melkveehouders en de markt is nergens zo klein als bij Farmel. 

Onze producten

Farmel levert vloeibare zuivel, melkpoeder en boter aan verwerkers en eindgebruikers over de hele wereld. We hebben een breed pallet aan producten en afnemers. Doordat we samenwerken met externe fabrieken kunnen we makkelijk schakelen naar de vraag vanuit de markt. Hiermee kunnen we snel inspelen op kansen en mogelijkheden. Onze kennis, ervaring en ons netwerk is hierdoor niet alleen groot, maar ook zeer divers. Dit brengt kansen en die benutten we graag samen met onze melkveehouders. 

Farmel is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Wij doen dit met durf en lef. We kunnen en we willen. We staan voor je in de startblokken. Neem je snel contact op? 

Menu