Moved by Milk

Farmel is uw efficiënte en vertrouwde zakenpartner in het aan- en verkopen van rauwe melk en diverse zuivelproducten. Tevens uw partner in livestock en advies over productierechten.

Onze producten

Vloeibare zuivel

Melkpoeder

Boter & AMF

Kaas

Onze producten

 Wij leveren vloeibare zuivel, melkpoeder, boter en kaas aan verwerkers en eindgebruikers in Europa en ver daar buiten.

Meer lezen

Over ons

Farmel voelt zich volledige thuis in de wereld van zuivel.

Wij zijn uw efficiënte en betrouwbare zakenpartner voor de verkoop en inkoop van een breed scala aan rauwe melk en zuivelproducten, waaronder:

  • Vloeibare zuivel
  • Melkpoeder
  • Boter
  • AMF
  • Kaas

Dankzij ons uitgebreide netwerk van Farmel-melkveehouders, beschikken we over een substantieel en stabiel melkvolume. Hierdoor kunnen wij zuivelproducten op het juiste moment op de juiste plaats leveren. We werken proactief en anticiperen op uw zakelijke behoeften en vereisten. Dit maakt Farmel de ideale partner voor elk bedrijf dat kwaliteitsvolle zuivelproducten nodig heeft.

Meer lezen over Farmel

De melkveehouders

Farmel heeft al jaren een intensieve samenwerking met haar melkveehouders. Onze melkveehouders hebben professionele, moderne en innovatieve bedrijven in Nederland en België. Alle melkveebedrijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en met ons duurzaamheidsprogramma zorgen de melkveehouders voor constante doorontwikkeling op het gebied van duurzaamheid. Door het grote en stabiele melkvolume van onze eigen melkveebedrijven kan Farmel altijd flexibel inspelen op uw wensen en behoeften. 

Daarnaast adviseert Farmel haar veehouders op het gebied van zuivelmanagement en productierechten.

Kwaliteit

Kwaliteit is een van de belangrijke pijlers binnen Farmel. Door het gebruik van kwaliteitssystemen kunnen wij producten leveren van hoge kwaliteit en voedselveiligheid garanderen.

Al onze melkveehouders zijn aangesloten bij in betreffende landen geldende kwaliteitsprogramma’s, zoals KKM, IKM en QQM. Farmel Dairy Products en Holland Agri Foods zijn IFS Broker gecertificeerd, dit is een erkende GFSI certificering. Farmel beschikt over diverse kwaliteits- en duurzaamheidskeurmerken zoals GMP+, Skal, Weidemelk, Planetproof, Beter Leven Keurmerk en GMO vrij. Deze systemen over de gehele keten waarborgen kwaliteit en dragen bij aan een optimale tracking en tracing van onze producten. Daarnaast is ons team van kwaliteitsspecialisten continue bezig met optimaliseren en verbeteren van de kwaliteitssystemen en -processen.

Lees meer

Logistiek

Farmel garandeert hoge flexibiliteit en leverzekerheid door de constante beschikbaarheid van melk bij onze melkveehouders en onze voorraadposities in poeder, boter en AMF. Ons ervaren logistieke team beschikt over veel expertise op het gebied van transportoplossingen, planning, wet- en regelgeving en documenten. Met RMO’s is Farmel in staat om melk rechtstreeks vanaf de melkveebedrijven aan haar klanten te leveren. Daarnaast heeft Farmel een groot ervaren netwerk aan transporteurs en rederijen voor pallet- en containervervoer. Met verschillende warehouses door Europa is Farmel altijd in staat om zo efficiënt mogelijk haar producten op de juiste bestemmingen te krijgen. Wij zetten onze logistieke expertise graag voor u in.

Menu