Onze kwaliteitscertificaten

Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen Farmel. Betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit staan altijd voorop. We doen wat we beloven en daarom meten we onze prestaties. Onze certificaten zijn daar een mooi bewijs van. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de kwaliteitseisen en dat laten we graag zien. 

Certificaten voor ons als ketenregisseur

Al meer dan 15 jaar zijn wij de schakel tussen melkveehouders en de markt. Als ketenregisseur stemmen wij vraag en aanbod goed op elkaar af. We leveren daarom alle melkstromen, van regulier tot biologisch. Doordat we met zoveel melkstromen werken, hebben onze kwaliteitsspecialisten veel kennis over alle soorten eisen die aan melk worden gesteld. Dit zie je terug in de volgende certificaten. 

Certificaten Farmel Dairy: 


  Certificaten voor onze handelsactiviteiten

  Farmel levert vloeibare zuivel, melkpoeder en boter aan verwerkers en eindgebruikers over de hele wereld. Ook hier staan betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit altijd voorop. Om dit te waarborgen werken onze kwaliteitsspecialisten voortdurend aan het optimaliseren en verbeteren van onze kwaliteitssystemen en -processen. Ons IFS Broker certificaat is hier een mooi bewijs van. 

  Certificaten Farmel Dairy Products: 

  • IFS Broker (GFSI) certificaat voor handel in zuivel(producten)

  • Certificaat voor handel in weidemelk en weideroom

  • Certificaat voor handel in VLOG-zuivelproducten

  • Certificaat voor handel in biologische zuivelproducten

  • Certificaat voor handel in 'On the way to PlanetProof'-producten

  • Certificaat voor handel in diervoeder

  Menu