Ook melk leveren aan Farmel?

Slim. Dan kun je er namelijk op vertrouwen dat je een goede melkprijs krijgt.

Leveren aan Farmel betekent continuïteit en stabiliteit. Leveren aan Farmel betekent samen groeien. Leveren aan Farmel betekent ambities waarmaken. Dat wil jij toch ook? 

Neem vrijblijvend contact op. We kijken naar je uit!

Het begint bij de melk

Wij betalen een goede melkprijs. Dat is de eerste belofte die we je doen. Daarnaast zorgen we voor een vlotte uitbetaling en de garantie dat de melk wordt opgehaald.

We kijken echter verder. We werken samen met een groep vaste afnemers uit verschillende segmenten. We kennen ze goed en hebben inmiddels langdurige relaties opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en inspelen op actuele ontwikkelingen. En het zorgt ervoor dat we iets te kiezen hebben. Door onze ruime afzet kunnen we bovendien goed inschatten wat het beste moment is om contracten aan te gaan.

Wij zijn Farmel

Gedreven door melk, dat is Farmel. Dat zijn wij. Een jong, internationaal bedrijf met een flinke staat van dienst. Ons team is ervaren binnen ons vakgebied, maar ook binnen dat van de melkveehouder. Het merendeel van onze mensen is opgegroeid op een boerderij. Toeval of niet, het betekent dat we de taal van de melkveehouder spreken. Het is onze kracht. Groeien en ondernemen is ons streven. Dit doen we graag samen met onze leveranciers en klanten. Samen met jou dus.

Farmel heeft ambitie, net als haar medewerkers, haar klanten en leveranciers. We zijn actief in de (inter)nationale handel van vloeibare (rauwe) zuivel, melkpoeder en boter. Daarnaast zien wij het als belangrijke taak om onze melkveehouders te adviseren en te ondersteunen. 

Zaken doen, dat doen wij op basis van een flinke portie kennis en ervaring, met durf en lef. Zaken doen, dat doen wij efficiënt en daadkrachtig. Vertrouwen komt bij ons op de eerste plaats. Altijd.

Onze melkstromen

Farmel haalt melk op voor ALLE melkstromen, van regulier tot biologisch. En dat is uniek. Wij zien kansen en vertalen deze naar waardevolle melkstromen. Wij spelen in op de wensen vanuit de markt en passen ons hier efficiënt op aan. Door te werken met veel verschillende melkstromen, mag Farmel zich een veelzijdig specialist noemen. Het werken met zowel grote als kleine zuivelverwerkers zorgt ervoor dat er altijd geschikte melkafzet mogelijkheden zijn.

Farmel heeft, onder andere, de volgende melkstromen:

✔ BLK 1 ster (Beter Leven Keurmerk)

✔ Planet Proof 

✔ Biologisch

✔ VLOG

✔ A2

✔ Weidegang

✔ Reguliere melk

Voordelen melk leveren aan Farmel

✔ Heldere afspraken en voorwaarden

✔ Melkprijs op basis van vet, eiwit en lactose met daarbovenop toeslagen

✔ Geen inschrijfgeld, starttarief of aanmeldkosten

✔ Naast melkafname, advies en services voor uw melkveebedrijf

✔ Meer vrijheid om te ondernemen dan bij een coöperatie

✔ Zekerheid van melkafname voor lange termijn

✔ Geen belemmering op groeiambities

Ik heb interesse

We kunnen en we willen

Farmel is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Er is durf en lef en alle benodigde middelen zijn voorhanden. We kunnen en we willen. We staan voor je in de startblokken. 

Neem je snel contact op?

Menu