Werken bij Farmel

Onze werknemers beschrijven Farmel als dynamisch, flexibel en als een bedrijf waar je veel vrijheid hebt. Door onze platte organisatie is er onderling veel contact en heerst er een gezellige werksfeer. Ook is werken bij Farmel uitdagend. We zijn met onze ruim 60 medewerkers een relatief klein bedrijf dat internationaal opereert, dus onze werknemers hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zal hard moeten werken maar onze werknemers geven aan hierdoor goed te kunnen presteren en ervaren een gezonde werkdruk. 

Doordat ons bedrijf snel groeit zijn er geregeld doorgroeimogelijkheden. Je kan de overstap maken naar een andere/hogere functie indien deze beschikbaar is en bij je past. Onze werknemers geven aan juist bij ons te hebben gesolliciteerd omdat ze een uitdagende baan zochten bij een dynamisch, internationaal bedrijf met een gezellige bedrijfscultuur waar nog niet alles vastligt. Deze baan hebben ze bij ons zeker gevonden.

 Zie jij jezelf ook bij Farmel werken? Solliciteer dan nu!

Beleving Martijn

“Sinds December 2019 ben ik werkzaam bij Farmel. Je hebt hier veel vrijheid, iets wat ik erg waardeer. Ondanks dat je geacht wordt om zelfstandig te kunnen werken is er altijd wel iemand om bij aan te kloppen. De mensen hier zijn behulpzaam en door de korte lijnen zijn we in staat snel te schakelen. Er wordt echt aandacht en tijd in je geïnvesteerd. Ik vind het leuk dat Farmel een hard groeiende organisatie is. Constante verandering en groei brengen kansen met zich mee. Je ziet het bedrijf groeien en groeit met het bedrijf mee. Collegialiteit vind ik erg belangrijk en dit is iets wat ik terugvind bij Farmel. Samen met ons team toewerken naar een doel geeft mij energie.”

 – Martijn, coördinator sales support

Beleving Talitha

"In juni 2021 ben ik begonnen bij Farmel. Wat ik leuk vind aan Farmel is dat het een jong en dynamisch bedrijf is. Werken hier is lekker flexibel en het is niet heel strak ingericht. Hierdoor is het nooit hetzelfde, je bent altijd met verschillende en afwisselende dingen bezig. Binnen het team klikt het heel goed. Iedereen hier is behulpzaam en als jij bereid bent om wat te doen is een ander ook bereid om jou te helpen. We hebben de basis nu gelegd en ik kijk er naar uit om te zien hoe het team zich verder gaat ontwikkelen en hoe we iets moois op kunnen bouwen. Ik vind het ook fijn dat er bij Farmel veel mogelijk is op het gebied van persoonlijke groei. Als ik aangeef dat ik mezelf meer wil ontwikkelen wordt hier serieus naar gekeken en worden er verschillende mogelijkheden aangeboden om deze ontwikkeling te stimuleren."

– Talitha, QA specialist  
  

Menu